Axender Bezorgteams

Bezorgteams

Voor diverse regio’s zijn wij regelmatig op zoek naar zelfstandige ondernemers (met personeel) die als bezorgteam aan de slag willen gaan. Als bezorgteam bezorgt u in teamverband de folderpakketten en/of weekbladen van Axender in diverse bezorgwijken door heel Nederland.

Werkzaamheden
Een bezorgteam bestaat uit minimaal 2 personen. Als team krijgt u een eigen bezorggebied in beheer (aantallen kunnen per week verschillen) waar u wekelijks de folders en/of weekbladen bezorgt. De folders en/of weekbladen staan klaar op één van onze locaties in het land en de folderpakketten zijn reeds ingevouwen of geseald. De bezorgdagen en werkuren zijn in overleg.

Voertuig (busje)

  • heeft 2 deuren aan de achterzijde en scharniert bij voorkeur 270 graden;
  • heeft een laadruimte op 'sta hoogte' en binnenlengte van minimaal 3.65 meter;
  • is voorzien van binnenverlichting;
  • heeft een afgeschermde laadruimte;
  • voldoet minimaal aan de Euro-4 uitlaat emissie norm.

Documenten
Als zelfstandig ondernemer bent u in het bezit van de volgende documenten:

  • Inschrijving Kamer van Koophandel (KvK)
  • Verklaring betalingsgedrag (VBG)

Mocht u deze documenten niet tot uw beschikking hebben, dan kunnen wij uw inschrijving helaas niet in behandeling nemen.

Vergoeding
De vergoeding wordt gebaseerd op basis van bezorguren, verplaatsvergoeding, kilometers en eventuele herlaadvergoeding. De vergoeding is dus per periode verschillend.

Interesse?
Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmeldformulier Bezorgteams

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Axender

Axender is een moderne, toonaangevende huis-aan-huisverspreider van folders en weekbladen. Met een landelijk netwerk van ca. 22.000 bezorgers, zorgt Axender er iedere week opnieuw voor dat de folders en/of het weekblad op de gewenste dag én in de juiste brievenbus valt.

Interesse?

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de mogelijkheden om aan de slag te gaan als bezorgteam? Vul uw gegevens in via het formulier.