Kwaliteit

Marktonderzoeksbureau Team Vier is al jarenlang toonaangevend in het meten van bezorgkwaliteit van reclamefolders, post en pakketten. Periodiek voeren zij onderzoek uit naar de kwaliteit van bezorging van het Axender folderpakket.

In het onderzoek naar de bezorgkwaliteit van het Axender folderpakket wordt gebruik gemaakt van een accespanel van ruim 700 leden verdeeld over Nederland. Dit panel voldoet aan de ISO-normen (gesteld in ISO23632). Uit dit panel wordt door Team Vier tweewekelijks een steekproef getrokken.
Team Vier is een door de branche MOA en ISO gecertificeerd onderzoeksbureau, het onderzoek voldoet hiermee aan de strenge kwaliteitseisen die met deze certificering gepaard gaan en er vindt ook een doorlopende audit plaats om de hoge kwaliteit van het onderzoek te kunnen garanderen.

Doordat we onze kwaliteit continu laten onderzoeken kunnen wij de bezorgkwaliteit monitoren en het afgesproken servicekader realiseren.

Ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij voor onze klanten bezorgen, kan het voorkomen dat u een opmerking of een klacht over de bezorging heeft. Voor een snelle en correcte afhandeling kunt u altijd contact met ons opnemen of desgewenst onderstaand formulier invullen.

Met een nee/nee-sticker op uw brievenbus ontvangt u géén folders en géén weekbladen. Bij een nee/ja-sticker ontvangt u alléén de weekbladen.

Ontvangt u ondanks een sticker op de brievenbus toch ongewenst reclame drukwerk?

Voor een directe afhandeling van uw klacht kunt u ons klachtenformulier invullen. U kunt onze afdeling kwaliteit ook bereiken op 088-8424224.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media