Foldertool AX-EDITOR online!

02-05-2017 | Nieuws

Ontwerpen, drukken en verspreiden op één adres

AX-EDITOR is de nieuwe online foldertool van Axender. De foldertool biedt u als ondernemer een alles-in-één oplossing voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van uw folder. Zo kunt u de folderverspreiding uitbesteden op één adres. Een interessante optie wanneer u zelf die kennis niet in huis heeft of hier zo weinig mogelijk tijd aan wilt besteden. Het gehele proces wordt door Axender verzorgd! Door onze expertise als verspreider te combineren met de deskundigheid van onze huisdrukker krijgt u het beste van twee werelden.

Verspreiden Drukken en verspreiden Ontwerpen, drukken en verspreiden
Kies uw gewenste verspreidings- gebied en vraag direct een offerte aan. U ontvangt van ons een advies op maat. Volg de stappen in de foldertool, upload uw folder/flyer (PDF) en rond uw bestelling af via iDEAL. Volg de stappen, ontwerp uw folder of flyer in de editor en rond uw bestelling af via iDEAL.

Maak uw eigen ontwerp
Met de foldertool kunt u zelf eenvoudig uw folder of flyer digitaal opmaken. U kunt uw gewenste beeldmateriaal uploaden en zelf online het ontwerp aanpassen. Bekijk de handleiding voor meer uitleg over de het ontwerpen.

Alles geregeld in 5 stappen
De foldertool werkt eenvoudig en is toegankelijk voor iedere ondernemer. In 5 stappen regelt u zelf online het gehele proces van uw flyer of folder, van ontwerpen en drukken tot verspreiden.

Probeer het nu zelf!

Ervaar als ondernemer het gemak van de online foldertool. U ontvangt nu de hele maand mei 15% korting op (ontwerpen,) drukken én verspreiden! Volg eenvoudig alle stappen en vermeld kortingscode: AT2017ODV. De korting wordt automatisch verrekend bij het afronden van uw bestelling.

* Actievoorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31 mei 2017.
  • De minimale oplage voor deelname aan de actie is 10.000 exemplaren.
  • De maximale oplage voor deelname aan de actie is 100.000 exemplaren.
  • De actie is van toepassing op (ontwerpen,) drukken én verspreiden.
  • De actie is alleen geldig met actiecode AT2017ODV.
  • Axender B.V. behoudt zich het recht, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen, acties te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Dit heeft geen gevolgen voor orders die vóór de intrekking of wijziging van de actie zijn gedaan.
  • Klanten die profiteren van een bepaalde korting, zijn uitgesloten van deze actie.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.