Welke folder is favoriet bij de consument?

12-04-2018 | Nieuws

De kanshebbers voor de ‘Beste Folder Awards’ 2018 zijn bekend!

De genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2018 zijn bekend. In de verkiezingsperiode hebben ruim 35.000 consumenten gestemd. 34 folderaars maken kans op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is van de consument wordt op 26 april bekendgemaakt.

Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten de folders op verschillende aspecten als Leesformaat, Inspiratie en Leukste Producten. In totaal zijn er meer dan 60.000 beoordelingen gegeven over de 68 folders. De uitreiking van de ‘Beste Folder Awards’ vindt plaats tijdens het Hoera voor de Folder! event in Baarn.

In deze editie van de ‘Beste Folder Awards’ konden folderaars deelnemen in acht verschillende branchecategorieën, zoals Bouwmarkten, Fashion en Food. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst een winnaar in de categorie ‘Online’ gekozen. Van al de categoriewinnaars kan er uiteindelijk maar één de allerbeste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint, wordt ook op 26 april bekendgemaakt.

Genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2018
Gerangschikt op alfabetische volgorde.

De publieksprijs die dit jaar voor de 6e keer georganiseerd werd, is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Retail adviesbureau Q&A voert jaarlijks de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing uit.

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.