Klant aan het woord: Huiskes-Kokkeler Autogroep

22-12-2017 | Nieuws

Wie: Ilker Esmer | Marketingmanager
Bedrijf: Huiskes-Kokkeler Autogroep
Branche: Automotive
Doelgroep: Particuliere en zakelijke markt
Product: Krant
Service: Drukken & Verspreiden

Over Huiskes-Kokkeler
“Huiskes‐Kokkeler Autogroep is met vijf vestigingen een begrip in de regio Twente. Daarnaast bestaat Huiskes‐Kokkeler nog uit twee schadeherstelbedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen. Met ons totale mobiliteitsaanbod richten wij ons op zowel de particuliere en zakelijke markt.”

Waarom hebben jullie gekozen voor huis‐aan‐huisverspreiding?
“Dit jaar heeft Huiskes‐Kokkeler in Hengelo in het teken gestaan van verbouwing en vernieuwing. Daarom organiseren we van 26 t/m 30 december een feestelijke openingsshow met spectaculaire acties. Dit willen wij natuurlijk ook kenbaar maken bij mensen in onze regio. Met huis‐aan‐huisverspreiding kun je in korte tijd, op een relatief goedkope manier, een groot publiek bereiken.” 

“Met huis‐aan‐huisverspreiding kun je in korte tijd, op een relatief goedkope manier, een groot publiek bereiken.” 

Kunt u iets meer vertellen over de Openingskrant?
“Omdat we graag wilden opvallen in het folderpakket hebben we niet gekozen voor een standaard folder, maar voor een Openingskrant vol acties en nieuwe modellen en een planning van de feestelijke activiteiten. De krant telt 16 pagina’s en is door ons intern opgemaakt. We hebben gekozen voor 52 grams papier, omdat hierbij ook de kleuren mooi uitkomen en de krant steviger is.”

Waarom heeft u gekozen voor Axender?
“We wilden op een snelle en efficiënte manier veel klanten en potentiële klanten bereiken in ons gebied. Wij verspreiden al een aantal jaar met regelmaat een folder via Axender. Doordat we één vast aanspreekpunt hebben verloopt de communicatie altijd heel gemakkelijk en prettig. Daarnaast levert het ons veel gemak op om zowel het drukken als het verspreiden door Axender te laten verzorgen. Wij leveren zelf het drukbestand aan. Het drukwerk en de verspreiding regelt Axender. Wij hebben er vervolgens geen omkijken meer naar. Dat werkt ideaal voor ons.”

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.