Nieuwe website Axender online!

15

SEPTEMBER, 2016

Nieuws

Hartelijk welkom op onze vernieuwde site. Wij hebben gekozen voor een nieuw design van onze site dat mooi aansluit bij Axender vandaag de dag. De vernieuwde site hebben wij duidelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt, met overzichtelijke en ruimtelijke pagina’s; zonder al te veel toeters en bellen die afleiden van de inhoud. De vernieuwde Axender site is responsive en dus ook goed te bekijken op een tablet of smartphone.

In deze blog lopen we graag kort samen met u in een vogelvlucht door de vernieuwde site heen.

We hebben onze verschillende diensten en mogelijkheden overzichtelijk onder elkaar weergegeven op de homepage. Direct bovenaan staan de opties voor het verspreiden, drukken en verspreiden en het ontwerpen, drukken en verspreiden.

Ontwerp, drukken en verspreiden
Zoals u wellicht al weet kan Axender naast het verspreiden van uw folders ook het drukwerk verzorgen. Om dit proces nog makkelijker en laagdrempeliger te maken biedt Axender de mogelijkheid om uw eigen folder eenvoudig te ontwerpen. Om dit te realiseren zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een online ontwerptool. Deze software verschijnt binnenkort op onze website waardoor u in staat wordt gesteld om uw eigen folder eenvoudig online bij ons te ontwerpen, door ons te laten drukken en te laten verspreiden in het gebied van uw keuze! Lees meer over de mogelijkheden van onze ontwerptool in ons ‘tips and tricks’ artikel dat deze tool als onderwerp heeft.

Optimalisatie verspreidplan
Daarnaast kunt u op onze site ook meer lezen over de mogelijkheden die wij bieden om uw verspreidplannen ‘intelligent’ te maken. Door data en parameters aan een verspreidplan toe te voegen kan de efficiëntie van een folder worden gemaximaliseerd. Lees hier verder over hoe dit in zijn werk gaat .

Nieuwe homepagina van Axender.nl

Screenshot gemaakt op 15-09-2016

Folders online
De mogelijkheid om uw folder ook online aan te bieden komt uiteraard ook aan bod. In het digitale tijdperk is de online folder een goede aanvulling op uw folderverspreiding. Op deze pagina vindt u de voordelen hiervan op een rij. Hier ziet u ook welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

“In de sectie zakelijk vindt u al onze zakelijke proposities overzichtelijk onder elkaar weergegeven.”

In de sectie over Axender vindt u informatie over Axender; hier vindt u o.a. de contactinformatie van al onze vestigingen op een rij.

Blogs
Op onze vernieuwde site zullen wij regelmatig blogs schrijven, in tips en tricks artikelen leest tips hoe u uw folderverspreiding, en alles dat daar bij komt kijken, optimaal kunt inzetten om uw klanten maximaal te bereiken. In nieuws artikelen vindt u het laatste nieuws over onze organisatie en relevant nieuws uit de retail- en verspreidwereld.

Onder het kopje klantenservice vindt u alles dat te maken heeft met het op peil houden van onze kwaliteit van bezorging.

Voor alle informatie rondom het bezorgen voor Axender verwijzen wij u graag naar onze nieuwe website die speciaal gemaakt is voor onze bezorgers: bezorgenvanfolders.nl

De komende weken zullen enkele secties nog worden uitgebreid. En zoals gezegd wordt binnenkort onze foldereditor op deze site gelanceerd! Houd daarom onze site in de gaten en mocht u op- of aanmerkingen hebben dan horen wij dit graag.

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.