Campagne zet je brievenbus op groen gestart

23-11-2017 | Nieuws

Vanaf 1 januari 2018 wordt in de gemeente Amsterdam het huidige systeem voor ongeadresseerd reclamedrukwerk omgezet in een opt-in systeem. Dat betekent dat wij in Amsterdam alleen nog ongeadresseerde reclamefolders mogen bezorgen bij huishoudens met een JA-sticker op de brievenbus. Huis-aan-huisbladen mogen wel bezorgd worden in brievenbussen zonder sticker. Daarom dus alleen een JA-sticker.

Campagne zet je brievenbus op groen gestart

Samen met de branchevereniging zijn wij de campagne zet je brievenbus op groen gestart voor een snelle uitrol van de JA-stickers in Amsterdam. Wij willen consumenten in Amsterdam zo snel mogelijk informeren over de nieuwe JA-sticker, zodat ze meteen kunnen aangeven dat zij ongeadresseerde folders willen (blijven) ontvangen.

Via verschillende media en middelen zetten wij in deze campagne de Amsterdammers actief aan om de JA-sticker te gaan plakken. Komende weken delen wij onder andere de JA-sticker uit bij retailers en sturen we deze mee met huis-aan-huis verspreidingen in Amsterdam.

Campagnewebsite online

Op de consumentenwebsite zetjebrievenbusopgroen.nl wordt toegelicht wat de beleidswijziging in Amsterdam precies inhoudt, worden veelgestelde vragen beantwoord en via deze website kan de JA-sticker besteld worden.

Contact

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met uw accountmanager of kijk op de website zetjebrievenbusopgroen.nl.

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.