Campagne zet je brievenbus op groen gestart

23-11-2017 | Nieuws

Vanaf 1 januari 2018 wordt in de gemeente Amsterdam het huidige systeem voor ongeadresseerd reclamedrukwerk omgezet in een opt-in systeem. Dat betekent dat wij in Amsterdam alleen nog ongeadresseerde reclamefolders mogen bezorgen bij huishoudens met een JA-sticker op de brievenbus. Huis-aan-huisbladen mogen wel bezorgd worden in brievenbussen zonder sticker. Daarom dus alleen een JA-sticker.

Campagne zet je brievenbus op groen gestart

Samen met de branchevereniging zijn wij de campagne zet je brievenbus op groen gestart voor een snelle uitrol van de JA-stickers in Amsterdam. Wij willen consumenten in Amsterdam zo snel mogelijk informeren over de nieuwe JA-sticker, zodat ze meteen kunnen aangeven dat zij ongeadresseerde folders willen (blijven) ontvangen.

Via verschillende media en middelen zetten wij in deze campagne de Amsterdammers actief aan om de JA-sticker te gaan plakken. Komende weken delen wij onder andere de JA-sticker uit bij retailers en sturen we deze mee met huis-aan-huis verspreidingen in Amsterdam.

Campagnewebsite online

Op de consumentenwebsite zetjebrievenbusopgroen.nl wordt toegelicht wat de beleidswijziging in Amsterdam precies inhoudt, worden veelgestelde vragen beantwoord en via deze website kan de JA-sticker besteld worden.

Contact

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met uw accountmanager of kijk op de website zetjebrievenbusopgroen.nl.

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Axender BV
Fahrenheitbaan 1
3439 MD Nieuwegein

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.