Binnenkort online folders ontwerpen

15-09-2016 | Tips & Tricks

Online folder tool

Axender biedt u binnenkort met de online folder tool een alles-in-één oplossing voor de folderverspreiding. Zo kunt u alles uitbesteden op één adres.

Regel alles zelf in vijf eenvoudige stappen

In de postcode selector kunt u op een geografische kaart van Nederland het verspreidingsgebied kiezen door op de postcodes in de kaart te klikken. Zo ziet u direct uw verspreidingsgebied op de kaart verschijnen met het aantal adressen die bij deze selectie horen. Dit aantal is het netto aantal, oftewel het aantal brievenbussen waar Axender ook daadwerkelijk kan verspreiden; dus exclusief de stickers.

In de volgende stap geeft u op de kalender aan wanneer de verspreiding wilt laten plaatsvinden.

Foldereditor

De foldereditor biedt de mogelijkheid om eenvoudig uw folder digitaal op te maken. In de editor kunt u uw gewenste beeldmateriaal en bijbehorende teksten uploaden om deze vervolgens naar wens aan te passen waardoor u een persoonlijk ontwerp kunt maken. De gemaakte ontwerpen worden door professionals standaard gecontroleerd voordat deze het drukproces in gaan.

Vervolgens kunt u kiezen uit de mogelijke producten, u geeft aan welke papiersoort en welk formaat u wenst voor uw drukwerk. De bijbehorende totaalprijs wordt direct zichtbaar na de selectie van uw product.

Wanneer u al deze stappen hebt doorlopen kunt u uw verspreiding definitief inplannen en online afrekenen met iDEAL.

Tijdens het proces kunt u gemakkelijk een stap terug gaan en het een en ander aanpassen in de gemaakte keuzes. Aan de zijkant van uw scherm vindt u uw orderoverzicht waarin de door u gemaakte keuzes overzichtelijk onder elkaar staan.

De foldereditor is snel, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk; in vijf stappen heeft u online vanachter uw eigen computer de gehele folderverspreiding geregeld op één adres!

Ervaar het straks zelf! Wij zijn op dit moment in de laatste fase van ontwikkeling van de editor, deze zullen wij binnenkort op onze site introduceren!

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven en wij stellen u direct op de hoogte als de foldereditor op onze site ‘live’ gaat.

Wilt u het laatste nieuws in uw mailbox?
Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media

Share This

Deel dit bericht!

Deel dit bericht met uw eigen sociale netwerk.