Zakelijk

Verspreiden

Axender heeft het grootste bereik en is dé verspreider voor zowel de landelijke retailer als de lokale ondernemer. Wij bereiken uw klanten overal op twee verspreidmomenten. Door onze jarenlange ervaring, kennis en expertise zijn wij dé huis-aan-huisspecialist die uw klanten bereikt en activeert.

Drukken en verspreiden

Heeft u al een ontwerp klaarliggen? Axender kan voor een zeer scherpe prijs uw folders laten drukken. Wij verzorgen dan het gehele proces en u heeft nergens meer omkijken naar. Via onze online foldertool AX-EDITOR kunt u eenvoudig uw ontwerp uploaden en uw verspreiding direct inplannen. Wij regelen de rest!

Ontwerpen, drukken en verspreiden

Wilt u een folder verspreiden, maar heeft u nog geen ontwerp voor uw folder klaarliggen? Dan biedt Axender u nu de mogelijkheid om zelf online uw ontwerp te maken met de AX-EDITOR! Mocht u nog geen idee hebben voor uw flyer of folder, dan hebben wij hebben alvast een paar mooie templates voor u klaar staan!

AX-EDITOR: de online folder tool!

Met onze nieuwe online foldertool AX-EDITOR kunt u uw eigen folder ontwerpen, drukken en verspreiden. Ga direct aan de slag!

Optimalisatie verspreidplan

Door intelligentie aan uw verspreidplan toe te voegen kunt u het bereik en effect van uw folder maximaliseren. Op basis van consumentengegevens en klantendata creëren wij samen met u een ‘intelligent’ verspreidplan. Zo bereikt en activeert u uw doelgroep maximaal met uw folder.

Folders online

De online en offline folder vullen elkaar aan. De digitale folder past goed binnen een omnichannel benadering, zo bereikt u uw klanten via meerdere kanalen. Vergroot uw bereik door uw folder ook online aan te bieden; de digitale folders worden landelijk ook nog eens gelezen door 3,9 miljoen mensen.

Onze klanten

Axender BV
Fahrenheitbaan 1
3439 MD Nieuwegein

Volg Axender op Social Media