Verspreiden

Grootste bereik

Axender is de verspreider met het grootste bereik. Wij zijn bij uitstek dé verspreider voor zowel de landelijke retailer als de regionale ondernemer.

Folders in de brievenbus

Landelijke retailer

Axender heeft zich bewezen als de verspreider met een landelijke dekking van kwalitatief hoogwaardig niveau. Onze folders worden bij 6,1 miljoen huishoudens folders bezorgd, daarmee worden ongeveer 12,7 miljoen consumenten bereikt. Wij komen overal waar uw (potentiële) klanten zich bevinden.

Axender heeft een implementatieteam om nieuwe klanten naadloos in ons proces te integreren, waarbij wij de klant zoveel mogelijk ontlasten zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de verschillende diensten van Axender. Het team bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van onder andere logistiek en bezorging en wordt aangestuurd door een implementatiemanager. Deze overziet de gehele keten en zorgt ervoor dat de klant één contactpersoon heeft voor alle stappen van het opmaken verspreidplan tot orderplanning en bezorging.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan en wij nemen direct contact met u op.

Regionale ondernemer

Onze regionale experts kennen de lokale markt door en door en zij kunnen u adviseren hoe u de folderverspreiding bij u in de regio het beste kunt aanpakken. Op basis van uw specifieke behoeften en wensen en met de uitgebreide kennis van uw regio kunnen onze experts u adviseren hoe u het maximale resultaat uit uw folderverspreiding haalt.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan en wij nemen direct contact met u op.

Weekbladen

Axender is een van de grootste verspreiders van weekbladen in Nederland en kent een lange geschiedenis in de verspreiding hiervan. Weekbladen worden goed gelezen en hebben een hoge attentiewaarde; voor de bezorging van weekbladen wordt dus een hoog kwaliteitslevel verwacht. Door de opgebouwde expertise en ons hoogwaardige verspreidnetwerk kunnen wij aan deze verwachtingen voldoen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan en wij nemen direct contact met u op.

Spotta
Rutherfordweg 102
3542 CG Utrecht

Volg Axender op Social Media